Medewerkers betrekken?

Je organisatie veranderen kun je niet alleen. Maar hoe betrek je jouw medewerkers effectief? Hoe zorg je dat iedereen bijdraagt aan de ambities? En hoe houd je koers in een hectische periode?

Dit doet Stempl voor jou

Stempl helpt je met het realiseren van organisatieambities en veranderdoelen. Dat doen we door jouw medewerkers effectief te betrekken en te ondersteunen in het hele proces. Zodat alle neuzen dezelfde kant op staan en iedereen zich gehoord voelt. Want alleen dan kun je impactvolle resultaten halen.

Je kunt bij Stempl terecht voor verandercommunicatie, de implementatie van beleid, organisatieontwikkeling, reorganisatie en fusie. Weten hoe Stempl eerder al klanten hielp?

Bekijk de cases

Veranderstrategie voor neuroCare

Voor neuroCare Nederland verzorgde Stempl strategisch advies voor internal branding en verandercommunicatie. NeuroCare is de afgelopen jaren sterk gegroeid en nam verschillende vestigingen over. De directeur vroeg Stempl om hulp, omdat uit intern onderzoek bleek dat twee later aangesloten vestigingen onvoldoende waren aangesloten op de koers en het merk. Met het advies van Stempl kon de organisatie aan de slag met de uitvoering van het plan.

  • Geestelijke gezondheidszorg
  • medewerkers
  • Nijmegen, Gelderland

“Marieke heeft een neus voor hoe teamprocessen, psychologische processen en groepsdynamiek in organisaties werken. Ze keek op een prettige manier met ons mee vanuit haar ervaring. Ze werkt transparant en gestructureerd en in contact is ze heel authentiek en toegankelijk. We kregen het gevoel dat we als organisatie onze eigen koers konden uitzetten, maar dan met haar begeleiding. Die coachende manier van het ondersteunen van onze HR-adviseur vonden wij erg fijn. Als we denken ‘Hoe zit het ook alweer?’, dan kunnen we Marieke altijd om hulp vragen. Als er weer zoiets gaat spelen, gaan we haar er zeker bij betrekken.”

Rosalinde van Ruth, neuroCare