Diensten

Stempl helpt met vooruit komen in een ontwikkeling of verandering op een manier die is afgestemd op jouw situatie.

Dit kan ik voor je doen

Je kunt mij vragen voor ondersteuning bij de aanpak van een ontwikkeling, of wanneer je vastloopt in een verandering of samenwerking.

Mijn aanbod is altijd afgestemd op de specifieke vraag. Om je een beeld te geven van wat er zoal mogelijk is, vind je op deze pagina een greep uit wat ik kan doen.

Neem contact op

MOGELIJKHEDEN

Op basis van je vraag en situatie bespreken we waarmee ik je het beste kan helpen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van mijn diensten. Maar ook andere vormen, of combinaties van diensten zijn mogelijk. Neem gerust contact op om je vraag te bespreken of als je meer wil weten.

Neem contact op

ONDERZOEK & ADVIES

Wil je aan de slag met een uitdagende ambitie, maar wil je eerst weten wat er speelt, wat er bij komt kijken en wat je het beste kunt doen? Ik help je met uitzoeken.

PROCESBEGELEIDING

Je wil succesvol samenwerken om de ambitie te vertalen naar oplossingen en gedrag in de praktijk. Laat mij jullie proces voor een korte of langere tijd begeleiden.

INTEGRAAL PLAN

Je wil een aanpak waarin verschillende  gezichtspunten, disciplines en acties met elkaar verbonden zijn. Zodat jullie in één lijn werken aan oplossingen. Ik help je met een integraal plan.

KARTREKKEN

Wil je hulp bij het behouden van voortgang, verbinding, overzicht en samenhang? Het doel voor ogen houden en waar nodig bijsturen? Ik help je graag met het trekken van de kar.

SPARRINGPARTNER

Wil je jouw situatie verkennen vanuit verschillende invalshoeken? Zoek je iemand die scherpe vragen stelt zodat je tot de kern kunt komen? Wil je reflecteren op je eigen rol en invloed? Of wil je nieuwe ideeën opdoen en creatieve oplossingen vinden? Ik denk graag met je mee.

KENNISSESSIES

Je wil kennis opdoen waarmee je in de praktijk aan de slag kunt. Alleen of met je team. Ik bied hiervoor Ontwikkelboosters, workshops en kennissessies. Over onderwerpen zoals:

  • Mensen meenemen in verandering.
  • Werken aan vertrouwen.
  • Employer branding.
  • Anticiperen op onzekerheid.

MEER WETEN?

Wil je met mij aan de slag? Neem dan contact op om te bespreken welke dienst bij jouw situatie past. Doe dat ook gerust als je eerst meer wil weten, of nog niet weet of en hoe ik je kan helpen. Kennismaken en je situatie bespreken verplicht je tot niets.

Neem contact op