Diensten

Wil jij organisatiedoelen realiseren met medewerkers? Stempl kan je daarbij helpen door de ambities te vertalen naar concrete stappen, interventies en communicatie waar medewerkers mee verder kunnen. Zodat je de doelen samen waarmaakt.

Dit doet Stempl voor jou

Jouw uitdaging met medewerkers staat centraal. Soms helpen we je het beste met onderzoek, advies of een plan van aanpak, soms met de tijdelijke inzet van een HR-communicatiespecialist. Neem gerust contact op om te bespreken wat past bij jouw vraagstuk en organisatie. Of lees verder over thema’s waarbij we je kunnen helpen.

Neem contact op

Medewerkers aantrekken

Wil je in deze krappe arbeidsmarkt niet alleen vertrouwen op vacatures om de juiste mensen te vinden? Met een proactieve aanpak maak je meer kans. Een strategisch wervingsplan en employer branding kunnen je hierbij helpen. Daarmee werk je gericht aan het krijgen en houden van voldoende goede mensen en aan de kwaliteit van jouw organisatie.

Meer weten? Neem contact op

Wat doen we

We kunnen je helpen met een strategisch wervingsplan voor jouw personeelsdoelen. Daarvoor maken we een scan van je wervingsactiviteiten en een plan van aanpak voor korte en langere termijn. Ook kunnen we helpen met employer branding. Van een authentiek, onderscheidend en aantrekkelijk werkgeversmerk tot en met dit zichtbaar maken in communicatie. Daarmee trek je mensen aan die perfect passen bij jouw organisatie.

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap helpt je om medewerkers te behouden. Daarvoor zijn positieve ervaringen met jouw organisatie belangrijk. Dit begint met een inspirerend aanbod dat past bij de behoeften van medewerkers en met aantrekkelijke tools die medewerkers met plezier gebruiken. Wil jij impact maken met je HR-beleid? Stempl helpt je graag met ontwikkeling en communicatie voor aantrekkelijk werkgeverschap.

Meer weten? Neem contact op

Wat doen we

We kunnen je helpen met ontwikkeling, communicatie en implementatie van jouw plannen voor goed werkgeverschap. Of het nu gaat om onboarding, duurzame inzetbaarheid, de gesprekscyclus of andere HR-thema’s. We helpen je met vertalen van je visie en beleid naar communicatie en ondersteuning die aansluit bij de behoeften van medewerkers. Zodat zij het werkgeverschap positief waarderen.

Interne communicatie

Vermoed je dat de communicatie in jouw organisatie beter kan? Landt belangrijke informatie niet of wil je strategische ontwikkelingen actiever ondersteunen? Een gerichte aanpak van interne communicatie zorgt voor duidelijkheid, verbinding en betrokkenheid, zodat je effectiever samenwerkt aan de doelen. Aandacht voor interne communicatie maakt je organisatie simpelweg beter.

Meer weten? Neem contact op

Wat doen we

Je kunt bij Stempl terecht voor onderzoek en advies voor het verbeteren van je interne communicatie. Dat kan naar aanleiding van een gerichte vraag of op basis van een complete analyse. Ook helpen we je met verbeteren in de praktijk. Bijvoorbeeld door leidinggevenden te coachen in hun communicatierol of door een strategie, aanpak en middelen te ontwikkelen voor jullie nieuwe koers, een specifiek project of een verandering.

Samenwerking & fusie

Samen kom je verder. Maar samenvoegen van verschillende culturen en werkwijzen vraagt om de juiste aandacht. Hoe betrek je medewerkers effectief? Hoe werk je samen aan hetzelfde doel vanuit een verschillende achtergrond, of hoe word je juist één organisatie die dezelfde kant op gaat? Stempl kan je helpen. Zodat iedereen straks bijdraagt aan de gezamenlijke ambities.

Meer weten? Neem contact op

Wat doen we

Je kunt bij Stempl terecht voor veranderstrategie en communicatie voor jouw samenwerking of fusie. We helpen je met kiezen van de meest passende aanpak en we ondersteunen de communicatie in het hele proces. Van urgentie en veranderverhaal tot en met betrekken van medewerkers. Zodat de neuzen dezelfde kant op staan en iedereen kan bijdragen.