Skip to main content

Over mij

Ik ben Marieke Verhoeven. Met Stempl ondersteun ik organisaties in de zorg en het onderwijs bij ontwikkeling en verandering.

WIE BEN IK

Mijn naam is Marieke Verhoeven, de drijvende kracht achter Stempl. Je kunt mij wakker maken voor complexe vragen waarin veel bij elkaar komt, omdat ik daarin mijn strategische én mensgerichte kant kwijt kan. Ik doe niets liever dan ervoor zorgen dat mooie ambities in de praktijk worden gebracht.

Mijn hart ligt bij organisaties die er willen zijn voor hun leerlingen, bewoners, cliënten of medewerkers. Als ik hen mag helpen met perspectieven onderzoeken en verbinden om een stroperig proces vlot te trekken of iets verder te ontwikkelen, dan ben ik helemaal in mijn element.

Neem contact op

ACHTERGROND

Ik ben nieuwsgierig en verdiep me graag in vakgebieden die met elkaar samenhangen. Daardoor heb ik een brede kennis en achtergrond. Ik heb gewerkt als therapeut, teamcoach, communicatieadviseur en manager.

Sinds 2019 help ik vanuit Stempl organisaties met ontwikkelen en veranderen. Dit zijn organisaties in de zorg, het welzijn en onderwijs, zoals bijvoorbeeld Fluvium, Samen Sterker Thuis, Zorg voor de Achterhoek, SSOE en De Onderwijsspecialisten.

WERKWIJZE

Mijn aanpak is altijd afgestemd op wat de specifieke situatie nodig heeft. Daarvoor combineer ik inzichten en technieken uit verschillende disciplines. In mijn rugzak zit onder meer ervaring en kennis op het gebied van verandermanagement, communicatie, gedrag, mensgericht organiseren, groepsdynamica, deep democracy, problem solving en strategie.

Ik ben ervan overtuigd dat samenwerken, gezichtspunten verbinden en luisteren nodig zijn om vooruit te komen met een ontwikkeling of verandering. Dit zie je terug in hoe ik werk en in mijn bedrijfsnaam Stempl: een samentrekking van ‘stem’ en ‘employees’.

KENNISMAKEN?

Wil je kennismaken of bespreken hoe ik je kan helpen? Je kunt me altijd bellen of mailen om een afspraak te maken. We kunnen online afspreken of ergens waar ik je trakteer op een lekkere kop koffie. Ik maak graag kennis met je!

Neem contact op

“Marieke bracht ons focus.  Ze leidde ons door het hele proces en helpt de organisatie echt verder professionaliseren. Marieke is erg betrokken en heeft goede ideeën. Ze creëert een sfeer waarin mensen alles durven zeggen. Zo weet ze altijd het antwoord achter het antwoord te vinden.”

M. Koeslag, De Onderwijsspecialisten

“Ik werk het liefst met professionele mensen en daar is Marieke er zeker één van. Ze heeft veel vakkennis en ervaring op het gebied van personeelsmanagement. Daardoor voelde ze naadloos aan wat wij nodig hadden. Ze legde de vinger precies op de zere plek en kwam met een passende oplossing.”

Simon de Luij, Modderkolk

“Marieke is heel prettig om mee samen te werken. Aan de ene kant sterk in analyse en het aanbrengen van structuur en aan de andere kant accuraat in de uitvoering. Ze is heel betrokken en heeft goede ideeën voor doorontwikkeling en invulling. Voor een rol als kartrekker beveel ik haar  van harte aan!”

Mariska Holwerda, Zorg v.d. Achterhoek