Over stempl

Stempl is een bureau voor HR-communicatie. We zorgen ervoor dat medewerkers verbonden worden met de plannen van jouw organisatie, zodat je samen de ambities realiseert.

Wie is Stempl

Marieke Verhoeven is het gezicht achter Stempl. Zij werkt het liefst aan een geoliede samenwerking tussen mensen met een gezamenlijk doel. “Als organisaties bieden wat medewerkers nodig hebben, dan kunnen ze echt wat bereiken.”

Mensen, organisaties en vakgebieden verbinden doet Marieke al meer dan 20 jaar. Voordat ze in 2019 met Stempl startte, werkte Marieke als adviseur en leidinggevende aan fusies, organisatieontwikkeling en HR-communicatie voor organisaties in techniek, zorg en onderwijs. Daarvoor studeerde ze organisationele communicatie aan de VU in Amsterdam en volgde opleidingen in verandering, management, recruitment en strategie.

Neem contact op

Het team

Naast Marieke, de drijvende kracht achter Stempl, werken ervaren specialisten in netwerkvorm samen aan opdrachten. Zo staan Kris en Els klaar voor teksten, Mirjam voor visual branding en Alke voor HR-ontwikkelvragen. Zo zorgen we op elk moment voor de juiste expertise, van strategie tot realisatie.

Het team

Naast Marieke, de drijvende kracht achter Stempl, werken ervaren specialisten in netwerkvorm samen aan opdrachten, van strategie tot realisatie. Of het nu gaat om tekst, vormgeving, mediaproducties of HR-advies. Op elk moment biedt Stempl de juiste expertise voor jouw vraag.

De naam Stempl

De naam Stempl is een samentrekking van ‘stem’ en ‘employees’. Dit staat symbool voor onze mensgerichte werkwijze. Stempl staat ook voor wat organisaties herkenbaar maakt: hun stempel, brand of merk. We versterken jouw merk en helpen organisaties ontwikkelen.