Over stempl

Stempl is een bureau voor HR-communicatie en verandering dat is gespecialiseerd in medewerkers. We zorgen ervoor dat (toekomstige) medewerkers verbonden worden met de plannen van jouw organisatie, zodat je samen de ambities realiseert.

Voor wie

Stempl werkt voor organisaties die weten dat investeren in medewerkers noodzakelijk is om doelen te bereiken. Opdrachtgevers zijn bestuurders en HR-managers in onder meer zorg en onderwijs. De oprechte betrokkenheid, kwaliteit en integrale aanpak van Stempl zijn vaak reden voor een terugkerende samenwerking.

Neem contact op

Wie is Stempl

Marieke Verhoeven is het gezicht achter Stempl. Zij werkt het liefst aan een geoliede samenwerking tussen mensen met een gezamenlijk doel. Want als organisaties bieden wat medewerkers nodig hebben en andersom, dan kun je echt wat bereiken.

Mensen, organisaties en vakgebieden met elkaar verbinden doet Marieke al 20 jaar. Ze studeerde organisationele communicatie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en volgde opleidingen in verandering, management en strategie. Marieke deed onderzoek naar medewerkersbetrokkenheid en behoeften van verschillende generaties op de werkvloer.

Voordat Marieke Stempl in 2019 oprichtte, werkte ze als adviseur interne communicatie en leidinggevende voor organisaties in onder meer zorg en onderwijs. Hier begeleidde ze reorganisaties en fusies en werkte ze aan employer branding en onderlinge verbinding op basis van organisatiewaarden.

Het team

Naast Marieke, de drijvende kracht achter Stempl, werken ervaren specialisten in netwerkvorm samen aan opdrachten. Zo staan Kris en Els klaar voor teksten, Mirjam voor visual branding en Alke voor HR-ontwikkelvragen. Zo zorgen we op elk moment voor de juiste expertise, van strategie tot realisatie.

Het team

Naast Marieke, de drijvende kracht achter Stempl, werken ervaren specialisten in netwerkvorm samen aan opdrachten, van strategie tot realisatie. Of het nu gaat om tekst, vormgeving, mediaproducties of HR-advies. Op elk moment biedt Stempl de juiste expertise voor jouw vraag.

De naam Stempl

De naam Stempl is een samentrekking van ‘stem’ en ‘employees’. Dit staat symbool voor onze mensgerichte werkwijze. Stempl staat ook voor wat organisaties herkenbaar maakt: hun stempel, brand of merk. We versterken jouw merk en helpen organisaties ontwikkelen.