Over stempl

Stempl is gespecialiseerd in medewerkers. Dat perspectief is ons startpunt voor iedere strategie. We zorgen ervoor dat jouw (potentiële) medewerkers verbonden worden met de plannen van je organisatie. Met een integrale aanpak, helemaal gericht op het doel dat jij wilt bereiken.

Voor wie

Stempl werkt voor organisaties die weten dat investeren in medewerkers noodzakelijk is voor het realiseren van hun ambities. Onze opdrachtgevers zijn bestuurders en HR-managers van organisaties in onder meer zorg en onderwijs. De integraliteit, kwaliteit, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van Stempl zijn vaak basis voor een terugkerende samenwerking.

Neem contact op

Wie is Stempl

Marieke Verhoeven is het gezicht achter Stempl. Zij werkt het liefst aan een geoliede samenwerking tussen mensen met een gezamenlijk doel. Want als organisaties bieden wat medewerkers nodig hebben en andersom, dan kun je echt wat bereiken.

Mensen, organisaties en vakgebieden met elkaar verbinden doet Marieke al 20 jaar. Ze studeerde organisationele communicatie en volgde opleidingen in verandering, management en strategie. Voordat ze Stempl in 2019 oprichtte, werkte Marieke als adviseur, leidinggevende en coach voor grote organisaties in de zorg, techniek en het onderwijs. Hier begeleidde ze reorganisaties en fusies en werkte aan employer en internal branding.

Het team

Naast Marieke, de drijvende kracht achter Stempl, werken ervaren specialisten in netwerkvorm samen aan opdrachten. Zo staan Kris en Els klaar voor teksten, Mirjam voor visual branding en Alke voor HR-ontwikkelvragen. Zo zorgen we op elk moment voor de juiste expertise, van strategie tot realisatie.

Het team

Naast Marieke, de drijvende kracht achter Stempl, werken ervaren specialisten in netwerkvorm samen aan opdrachten, van strategie tot realisatie. Of het nu gaat om tekst, vormgeving, mediaproducties of HR-advies, op elk moment biedt Stempl de juiste expertise voor de vraag.

De naam Stempl

Onze naam is een samentrekking van ‘stem’ en ‘employees’. Stempl staat symbool voor onze mensgerichte werkwijze. Stempl staat ook voor wat organisaties herkenbaar maakt: hun stempel, brand of merk. Wij versterken jouw merk en helpen jouw organisatie ontwikkelen.