Over stempl

Stempl is een bureau voor strategische HR-communicatie. We helpen je met verbinden van medewerkers aan jouw plannen en organisatie, zodat je samen de ambities realiseert.

Wie is Stempl

Marieke Verhoeven is het gezicht achter Stempl. Al meer dan 20 jaar verbindt zij mensen, vakgebieden en organisaties met elkaar. Voordat Marieke in 2019 met Stempl startte, werkte zij als adviseur en leidinggevende aan fusies, organisatieontwikkeling en HR-communicatie voor organisaties in techniek, zorg en onderwijs. Daarvoor studeerde ze organisationele communicatie aan de VU in Amsterdam en volgde opleidingen in verandering, management, recruitment en strategie.

Marieke werkt vanuit een mensgerichte kijk op organiseren. “Mensen vormen samen de organisatie. Daarom is het nodig om hen centraal te stellen in elke ontwikkeling. Doelen behaal je alleen als je hieraan mensen weet te verbinden en als je biedt wat zij nodig hebben. Mijn missie is om organisaties daarbij te helpen.”

Neem contact op

De naam Stempl

De naam Stempl is een samentrekking van ‘stem’ en ‘employees’. Dit staat symbool voor onze mensgerichte werkwijze. Stempl staat ook voor wat organisaties herkenbaar maakt: hun stempel, identiteit of merk. We versterken jouw organisatie met én voor medewerkers.