Skip to main content

Veiligheid & Vertrouwen

Stempl helpt je met werken aan vertrouwen en psychologische veiligheid. Voor een aantrekkelijke werkomgeving waarin vlot wordt samengewerkt.

JOUW VRAGEN?

Vertrouwen en psychologische veiligheid zijn de basis voor goed functionerende teams en voorwaarden voor innovatie en ontwikkeling. Alleen zijn deze voorwaarden niet altijd vanzelfsprekend aanwezig. Je merkt bijvoorbeeld:

  • Uitzoeken wat er nodig is.
  • Het proces op gang brengen.
  • Van ambitie naar gedrag komen.

Gelukkig kan iedereen meewerken aan het vergroten van vertrouwen en psychologische veiligheid, ongeacht de eigen positie of rol. Stempl helpt daarbij, met kennis, handvatten en ondersteuning voor teams, leiders en de organisatie.

TEAMWORKSHOP

Werken aan vertrouwen en psychologische veiligheid start met gezamenlijke uitgangspunten. Een workshop over vertrouwen helpt met anders kijken naar vertrouwen, ontwikkelen van taal om vertrouwen te bespreken en handvatten voor concreet gedrag waarmee je aan vertrouwen kunt werken.

Een teamsessie is geschikt voor alle soorten teams. Bijvoorbeeld als onderdeel van een teammiddag of leiderschapsprogramma.

LEIDERSCHAPSCOACHING

Geef je leiding of heb je een andere voorbeeldrol in de organisatiecultuur? En worstel je met  concreet werken aan vertrouwen en psychologische veiligheid, bijvoorbeeld omdat je handvatten mist of omdat het gewoon enorm lastig is om dit goed te doen?

Coaching op basis van reflectie, bewustwording en gedragstechnieken helpt jou met werken aan veiligheid en vertrouwen vanuit je leiderschapsrol.

ALIGNMENT

Gedrag dat invloed heeft op vertrouwen en psychologische veiligheid wordt in de praktijk mede bepaald door de context. Denk aan wat men ervaart in gesprekken, systemen, beleid en communicatie.

Stempl helpt met alignment, zodat medewerkers vertrouwen en veiligheid ervaren in de organisatiecontext. Voor een werkomgeving die vertrouwen en psychologische veiligheid ademt en ondersteunt.

MEER WETEN?

Wil je met mij aan de slag? Neem dan contact op om te bespreken welke dienst past bij jouw situatie. Doe dat ook gerust als je eerst meer wil weten, of nog niet weet of en hoe ik je kan helpen. Kennismaken en je situatie bespreken verplicht je tot niets.

Neem contact op